Om Cina

Inte billigast, inte dyrast men tidigast

Tid har alltid varit ett viktigt ord för mig. Jag är noga med att ta mig tid för mina vänner, min familj och mig själv. Jag strävar efter att vara närvarande i nuet. Därför har jag medvetet valt att också avsätta lite extra tid för var och en av mina kunder. Det känns extra viktigt i dessa tider. Jag själv skulle inte tycka om att bli klippt som på löpande band. Som en kund sa till mig en gång: "Cina, du är inte billigast, inte dyrast men tidigast!"


Bli shamponerad till tonerna av blommor och grönska i trädgården

Mitt intresse för färg och form har alltid varit stort och som barn älskade jag att rita, måla och skapa. Ett annat stort intresse är att vistas i naturen och i vår trädgård där jag också hämtar mycket av min inspiration. Innan jag satsade på frisöryrket funderade jag till och med på att att utbilda mig till florist, ett yrke som faktiskt på flera sätt påminner om frisöryrket. När jag inredde min salong var det viktigt för mig att kunderna skulle få ta del av min trädgård. Jag vet att mina kunder hellre vill bli shamponerade till tonerna av min trädgård än att sitta i ett skyltfönster på stan.


Balans är viktigt

Att hitta balans i livet. Att vara en bra och närvarande förälder. Att finnas där för sina vänner och sin familj. Att få andra att må bra. Och mitt i allting inte glömma bort att ta hand om sig själv - sin egen utveckling och yrkeskarriär. Jag älskar mitt jobb som frisör och jag tycker fortfarande, efter mina 30 år i yrket, att det är lika roligt att gå till jobbet varje dag.


En liten salong, Andvägen 4, 352 42 Växjö | Tel. 0470-48806 | katarina.falton@gmail.com