Behandlingsmeny

Behandlingsmeny


Klippning 15 min

Passar dig som endast önskar klippa luggen eller putsa lite vid öronen och/eller i nacken.

200 kr

Klippning 30 min

För dig som vill ha en rakad frisyr klippt med maskin. Passar öven dig som önskar en lättare topping eller dig som brukar klippa dig med 4–5 veckors mellanrum. Du kommer med nytvättat hår och styling ingår ej.

370 kr

Klippning 45 min

Passar dig som kommer med nytvättat hår och vill ha en genomarbetad frisyrklippning och en lättare styling.

Passar även barn 2–10 år.

470 kr

Klippning 60 min

Passar dig som önskar en genomarbetad frisyrklippning. Inkluderar schamponering och en kur anpassad för ditt hår med en riktigt skön hårbottenmassage, styling och produktrådgivning.

540 kr

Klippning 75 min

Rekommenderar jag dig som har långt och/eller tjockt hår. Du vill kanske byta frisyr, eller så önskar du dig bara en extra stunds lyxig avkoppling i vardagen. Här ingår schamponering med en kur anpassad för ditt hår samt en extra lång hårbottenmassage. Inklusive styling med värmeverktyg och produktrådgivning.

680 kr

Styling "Extra hold"

För dig som önskar en extra hållbar frisyr till t.ex ett viktigt möte, en middag eller fest.

Schamponering med skön hårbottenmassage, kur och föning och/eller läggning på spolar.

425kr

Färgning inkl. klippning

Jag ger dig tips och råd om vilken färg som passar just dig och ditt hår bäst. Här väljer vi slingor i hätta eller en styck färg från botten till toppen.

För extra bra resultat ingår alltid Olaplex på längre och slitna hår.

 Olaplex gör ditt hår starkare genom att sammanlänka hårets svavelbindningar. Du får ett hår med längre livslängd och som i det långa loppet kommer se friskare ut.

Du sitter en stund, oftast i värme där det passar fint med en kopp ekologiskt kaffe eller te. Hårbottenmassage, kur och styling ingår alltid.

1 250 kr

(kort hår)

1 395 kr (mellanlångt hår)

1 495 kr

(långt hår)

Kreativ färgning inkl. klippning


Folieslingor, freelights och/eller en härlig pastellfärg? Här kan du få en eller flera färger, slingor och nyanser. Speciellt för dig som önskar det lilla extra. För extra bra resultat ingår alltid Olaplex på längre och slitna hår.

 Olaplex gör ditt hår starkare genom att sammanlänka hårets svavelbindningar. Du får ett hår med längre livslängd och som i det långa loppet kommer se friskare ut.

Du sitter en stund, oftast i värme där det passar fint med en kopp ekologiskt kaffe eller te. Hårbottenmassage, kur och lättare styling ingår alltid.                                                                                       

       

1 350kr
(kort hår)

1 495 kr
(mellanlångt hår)

1 595 kr

(långt hår)

Permanent/Texturering inkl. klippning

Lockigt eller lättare volym? Jag har många års erfarenhet av permanentbehandlingar. Du sitter en stund, oftast i värme där det passar fint med en kopp ekologiskt kaffe eller te. Jag ger dig tips och råd om hur du ska sköta om dina lockar på bästa sätt. Hårbottenmassage, kur och styling ingår alltid.

1 250kr

(kort hår)

1 395 kr

(mellanlångt hår)

1 550 kr

(långt hår) 

Färg på fransar & bryn inkl. plockning

275 kr

Färg på fransar eller bryn

175 kr

Färg på bryn inkl. plockning

225  kr

Plockning av bryn

125  kr

Plusmeny


Nyansering med exempelvis Color Express eller New Blonde.

En nyansering kan göras som en uppfräschning mellan färg- och slingbehandlingar när man bara vill liva upp sin befintliga färg, eller när man vill ha en lekfull, intensiv färg som tvättas ur efter några veckor.

550 kr

1095 kr

(inkl. klippning)

Spakur Lyx

Här använder jag endast ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Unna dig en lyxig stund som ger ny näring och kraft till både dig och ditt hår. Vi börjar med en effektiv och uppfriskande hårbottenpeeling med Scalp Scrub Intensive, därefter får ditt hår och hårbotten massage med en närande och återfuktande inpackning, Hair Therapy. Du sitter sedan i värme en stund där det passar med en kopp ekologiskt kaffe eller te.    

525kr


1095kr

inkl. klipp

Ring idag på 0470-48806 för att boka tid eller boka direkt online!

Samtliga priser är frånpriser och kan justeras vid extra tid- eller produktåtgång.

Ombokning och avbokning bör ske minst 24 timmar före avtalad tid. Utebliven tid debiteras.

En liten salong, Andvägen 4, 352 42 Växjö | Tel. 0470-48806 | katarina.falton@gmail.com